Καθότι λάτρης του πατώματος σκακιέρα δε θα μπορούσα να μην σας δείξω αυτήν την διαδικτυακή
ανακάλυψη από το
blog.craftzine.com.
Γνώμη μου είναι ότι το πάτωμα σκακιέρα δείχνει υπέροχα σε κουζίνες, φυσικά ο καθένας βάζει την φαντασία του και το εφαρμόζει όπου αγαπά.
Υλικά που θα χρειαστείτε:
Σφουγγαρίστρα και κουβά
Βούρτσες καθαρισμούΧαρτοπετσέτες
Γάντια
Αναπνευστήρας
Ταινία χάραξης
Πινέλα
Ρολό βαψίματος
Βαφή δαπέδου σε μαύρο και άσπρο
Αφήνουμε το πάτωμα να στεγνώσει για ένα βράδυ, προσέχοντας να παραμείνει καθαρό. Είναι πολύ σημαντική η καθαριότητα για να εφαρμοστεί σωστά η μπογιά.
Πηγή: http://blog.craftzine.com/
ανακάλυψη από το
blog.craftzine.com.
Γνώμη μου είναι ότι το πάτωμα σκακιέρα δείχνει υπέροχα σε κουζίνες, φυσικά ο καθένας βάζει την φαντασία του και το εφαρμόζει όπου αγαπά.
Υλικά που θα χρειαστείτε:
Σφουγγαρίστρα και κουβά
Βούρτσες καθαρισμού
Γάντια
Αναπνευστήρας
Ταινία χάραξης
Πινέλα
Ρολό βαψίματος
Βαφή δαπέδου σε μαύρο και άσπρο
Οδηγίες
Βήμα 1:
Περνάμε με ταινία τις επιφάνειές γύρω από το πάτωμα που θα βάψουμε.
Περνάμε με ταινία τις επιφάνειές γύρω από το πάτωμα που θα βάψουμε.
Καθαρίζουμε πολύ προσεκτικά με τη βούρτσα, ειδικά στις εσοχές του πατώματος. |
Συνεχίζουμε με τη σφουγγαρίστρα περνώντας 2 φορές.
Βήμα 2:
Περνάμε τη λευκή μπογιά πατώματος με το πινέλο στα πλαϊνά και με το ρολό σε όλη την επιφάνεια.
3 στρώσεις λεύκη μπογιά είναι αρκετές. Σε κάθε εφαρμογή θα αφήνετε 8 ώρες για να στεγνώνει τελείως πριν την επόμενη.
Βήμα 3:
Σχηματίζουμε με την ταινία τα τετράγωνα μας. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το πάτωμα είναι ιδιαίτερα βολικό καθώς μας καθοδηγεί το ίδιο καθιστώντας την χρήση χάρακα περιττή.
Βήμα 4:
Περνάμε με το ρολό την μαύρη μπογιά έξω από τα τετράγωνα που έχουν σχηματιστεί.Δυο στρώσείς θα δώσουν το σωστό αποτέλεσμα, πάλι αφήνοντας 8 ώρες πριν περάσουμε την δευτερη.
Βήμα 5:
Αφού έχει στεγνώσει και η δευτερή στρώση αφαιρόυμε τις ταινίες και απολαμβάνουμε το ολοκαίνουργιο πάτωμα μας! Μη χαλάτε χρήματα σε ανακαινίσεις, μπορείτε να τα καταφέρετε θαυμάσια και μόνοι!
Πηγή: http://blog.craftzine.com/
No comments:
Post a Comment