Monday, March 9, 2015

Lost and Found: Χειροποίητα χαμόγελα

Η ζωή μας είναι ένα συνεχές παιχνίδι, που μέσα στο πλαίσιο του, άλλοτε κερδίζουμε άλλοτε χάνουμε. Κάποτε τα ζάρια είναι με το μέρος σου και κάποτε το ασσόδυο η μόνη εικόνα της καθημερινότητας σου.

Το άρθρο φέρει τον τίτλο Lost & Found, για όλους εμάς που χάσαμε μα βρήκαμε κάτι άλλο στην επόμενη στροφή του δρόμου που λέγεται ζωή.

Ένα είναι το σίγουρο, κάτι κερδίζουμε και κάτι χάνουμε, κάθε μέρα...
Λένε ουδείς αναντικατάστατος, θα συμφωνήσω. Ακόμα κι όταν μια απώλεια σε πονά και φοβάσαι πως δε θα βρεθεί κάτι να να πληρώσει το κενό, θα δεις πως με υπομονή και πίστη όλα έρχονται πίσω· και όχι μόνο έρχονται αλλά είναι ακόμα καλύτερα από ότι περίμενες, γεμίζοντας σε ουσιαστικά.

Η ζωή μας είναι γεμάτη "lost & found". Πότε χάνεις ένα δαχτυλίδι συναισθηματικής αξίας, πότε έναν έρωτα, πότε ένα φίλο. Λίγο καιρό αργότερα σου χαρίζεται ένα άλλο δαχτυλίδι, σου χτυπά την πόρτα ένας βαθύς έρωτας, δημιουργείς ένα νέο φίλο.

Αναπάντεχα, συγκλονιστικά, μοιραία η απώλεια σου αντικαθίσταται από το καινούργιο· και η εμπειρία, οι γνώσεις σου και το παρόν σου μαρτυρούν πως αυτό το νέο είναι αυτό που σου πρέπει, είναι για σένα, σου αξίζει.

Ένα δαχτυλίδι που χάθηκε, ένα νέο που δημιουργήθηκε. Μια φιλία που ξεκινά...

Μεγειά σου Σπυράτενα! :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...