Sunday, October 27, 2013

Halloween Costume Ideas for "Halloween Party by Lindy Hop Greece"

"Τα Halloween Party του Lindy Hop Greece είναι πλέον παράδοση! 

To Χάλοουϊν (Halloween) είναι γιορτή του δυτικού κόσμου που γιορτάζεται την νύχτα της 31ης Οκτωβρίου, κατά την οποία ο κόσμος μεταμφιέζεται, κατά κανόνα σε κάτι "τρομακτικό". Τα μικρά παιδιά επισκέπτονται σπίτια μαζεύοντας γλυκά, ενέργεια γνωστή ως "trick or treat" (σκανταλιά ή κέρασμα). 

Η γιορτή αυτή μπορεί να ταυτιστεί με τις Απόκριες, όμως διαφοροποιείται κατά πολύ από αυτές καθώς το Halloween έχει περισσότερο μυστικιστική χροιά...

Το Halloween δηλώνει την παραμονή (eve) της γιορτής των Αγίων Πάντων (All Hallows Day - All Saints Day) και συνδέεται με την υπερφυσική δραστηριότητα. Πολλές πολιτιστικές παραδόσεις θεωρούν την ημέρα αυτή ως μία από τις ελάχιστες μέρες που μπορεί να επιτευχθεί επαφή με τον κόσμο των πνευμάτων καθώς και ότι είναι η μέρα που η μαγεία, και γενικότερα οποιαδήποτε δραστηριότητα που έχει να κάνει με το υπερφυσικό, είναι στο ζενίθ. 
Το Lindy Hop Greece που προωθεί την Αφροαμερικάνικη και Αμερικάνικη κουλτούρα του '10-'60 σας καλεί για ακόμα μια χρονιά στο πιο τρομακτικό πάρτυ της χρονιάς!! 
Μάγοι, ζόμπι, σκελετοί, μούμιες χορεύουν στις μουσικές των Louki Louk και Alex O'right! 
Μασκαρευτείτε και ελάτε τη Πέμπτη 31 Οκτώβρη 2013 στο Rover Bar να μπούμε μαζί στο κλίμα των γιορτών! 
Trick or treat??"

Αυτά μας γράφει στο event της η ομάδα Lindy Hop Greece στο facebook για το πολυαναμενόμενο -για μας τα lindyhopουλα-


Αποφασίσαμε λοιπόν με την όμορφη και χαρούμενη ομάδα Lindy Hop Drama του συλλόγου ΑRT&ROLL να πάμε! Yupiii!.. Μα κάπου εδώ έρχεται και σκάει το ερωτηματικό στο πλαϊνό της κεφαλής.. χμμμ και τώρα τι ντύνεσαι???

Έχουμε συνηθίσει το concept "Απόκριες" είναι λίγο πιο ελεύθερο το θέμα εκεί, μπορείς απλά να αυτοσχεδιάσεις. Εδώ όμως υπάρχει πλάνο, θες να τρομάξεις, και εκεί είναι και όλη η πλάκα...

Για το 1ο Halloween Party της ζωής μου θεωρώ πως αξίζει μια ερευνά κουστουμιών για να μου δώσει μερικές ιδέες...
 
Αν θέλεις να παραμείνεις Chic άλλα στο πνεύμα μπορείς να επιλέξεις ένα τέτοιο look


το επόμενο στάδιο μάλλον είναι αυτό.

Αυτή η ιδέα είναι και ιδιαίτερη και vintage
(αν και κάπως άβολη με το τηλεφωνάκι στα μούτρα)!

  
This is a spooky couple! Boo-hoo -hoo! Μάσκα και καθάρισες!

Η ιδέα του Frankenstein & των zombies είναι αυτό που λέμε ότι πρέπει! Να μερικές αρκετά πετυχημένες μεταμφιέσεις.. Βέβαια θέλει τέχνη στο makeup, από κει και πέρα μερικά ξεσκισμένα ρούχα και.. έτοιμα τα κουκλάκια τα ζωγραφιστά!..

 Προχωρημένα creepy...
Kάτι ανάμεσα σε zombie & ghost τις  παρακάτω κυρίες και chic τις λες και gothic και scary...Για παρέες θα ήταν φοβερό το θεματικό της οικογένειας Addams


Clown
Αναρωτιέσαι πως αυτοί οι τρομαχτικοί τύποι μπορούν να διασκεδάζουν τα παιδιά... 
The classic vintage costumes του τότε..

Μαριονέτα
Φοβερή ιδέα και με συμβολική σημασία..


Witches
all time classicΝα και μια εύκολη και ταυτόχρονα παιχνιδιάρα επιλογή...


Επίσης καλή ιδέα θα ήταν να κάνει κάποιος το κρεμασμένο, το μόνο που θα χρειαστεί είναι ο παρακάτω εξοπλισμός τοποθετημένος στη πλάτη του.. Άντε και ένα μπεζ-άσπρο makeup!


Psycho-Doll project
εντάξει..λάτρεψα την ιδέα!Ορίστε μερικές πολύ πετυχημένες τρομακτικές κούκλες


 

Το makeup είναι το βασικότερο και εδώ, αν έχεις υπομονή διάβαινε...Φυσικά γι αυτήν την αμφίεση δε θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη έμπνευση από τη Sally από το "The Nightmare Before Christmas"

  
Αν κάποιος ενδιαφέρεται να με συνοδεύσει παρακαλώ να έρθει με την ανάλογη ενδυμασία... ;)
Jack Skellington

...για να ζήσουμε μαζί ευτυχισμένοι! (ho-ho-ho)


Κλείνοντας να επισημάνω να ΜΗΝ ντυθείτε  κάτι τέτοιο, ναι είναι τρομαχτικό, είναι ανατριχιαστικό αλλά ταυτόχρονα και σκέτη αηδία! Αν θέλετε να χετε τις επιτυχίες σας ή αν συνοδεύεται μια κοπέλα καλύτερα να το αφήσετε για... ποτέ!Με τα πολλά εγώ κατέληξα ελπίζω να βοηθάω μερικούς από σας στην τόσο βαρυσήμαντη αυτή επιλογή!
Όπως και να χει..
HAPPY HALLOWEEN & HAVE FUN!No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...